Cautare

3615 de rezultate pentru "thr marea neagra" (2.92 secunde)
Conform unei hotariri a Guvernului, lista neagra cu societati de stat monitorizate pentru ca inregistreaza pierderi s-a micsorat substantial. ... Angajatii de la societatile care au fost scoase de pe lista neagra vor putea primi salarii mai mari.
Autoritatea Nationala a Datelor cu Caracter Personal a adopat decizia de a obliga institutiile bancare care activeaza in Romania sa notifice clientii care mai au datorii la respectivele banci, inainte de le inscrie numele pe "lista neagra" a Biroului de Credit.
Lista neagra din cadrul Legii 363/2007, intocmita pentru a garanta faptul ca este clar pentru comercianti si clienti ce anume este interzis, cuprinde: ... Tot pe lista neagra mai sunt specificate: ... In ceea ce priveste vanzarea nesolicitata, lista neagra prevede:
Astfel, pe lista cu primii 10 clienti rau-platnici ai ANR-ului-publicata pe site-ul institutiei- se numara, la data de 19 august 2008, cand a fost intocmita lista neagra a datornicilor Autoritatii, si societatea Tehnoton Iasi, ce detinea cunoscuta fabrica de aparate de radio, casetofoane si alte produse electronice si electrocasnice din perioada regimului comunist, care a ajuns, in prezent, prin cumpararea ei de catre un grup industrial sa fabrice aragazuri si masini de spalat.
Piata neagra - cel mai mare necaz Chiar daca pe perioada crizei s-a simtit o scadere a consumului, reprezentantul firmei Saff sustine ca nu aceasta a fost cea mai mare problema a companiei, ci piata neagra, care ia amploare in Romania:
Redingota este ornamentata cu 6 gaitane negre, cu gulerul tunica la baza gatului si mansete din blanita neagra, fiind o piesa spectaculoasa si feminina, clasica dar foarte rafinata. ... Este confectionat din jacquard etnic, are captuseala si este paspoalat cu blana neagra eco, foarte fina si catifelata.
In conformitate cu Haramein, fiecare planeta detine o astfel de gaura neagra, care ii ofera energia de care are nevoie. Pana si planeta noastra detine o astfel de gaura neagra, iar ferestre spre ea sunt vulcanii. Aceasta gaura neagra ofera energia necesara vietii.
Beth Behrs Actrita a facut impresie pe covorul rosu la Gala Emmy din acest an cu o rochie scurta neagra semnata de designerul roman Lorena Sarbu. ... Rochia neagra cu detalii fine de dantela a pus in valoare trupul bine lucrat al lui Felicity.
cozonac cu mac din faina neagra, cu nuci si miere. Tort cu blat din clatita din faina neagra cu nuci, zmeura, capsuni si miere. ... clatite Hortobagy - clatite din faina neagra umplute cu carne de pasare, tocata, cu mozarella, tinuta cateva minute la cuptor.
Pisica neagra Daca esti o persoana superstitioasa care crede ca pisica neagra este semn rau este clar ca nici visesele cu pisici negre nu sunt semn bun. Insa ar fi bine de stiut ca pisica neagra nu ar trebui sa fie semn de ghinion.
Calea Lactee are in mijloc o gaura neagra masiva, denumita Sagitarius A, avand un diametru egal cu orbita lui Mercur (22,5 milioane km). 90% din masa galaxiei noastre este reprezentata de materia neagra, facand-o astfel cea mai masiva din Grupul Local.
triunghiul rosu cu bulina neagra in interior. Triunghiul rosu cu bulina neagra in interior este amplasat in zonele considerate cu risc ridicat de accidente, pentru a avertiza conducatorii auto asupra acestui pericol.
Marea Dragoste/ RevistaTango.ro: ... Si de povesti, marea majoritate, adevarate. ... Marea Dragoste/ RevistaTango.ro: ... Marea Dragoste/ RevistaTango.ro: ... Marea Dragoste/ RevistaTango.ro:
Clarke face parte dintr-un grup mic de ufologi din Marea Britanie, care sunt absolut obsedati de persoana mea, avand in vedere munca privind OZN-urile pe care am depus-o in cadrul guvernului (...) Am considerat - si Ministerul Apararii a fost de acord - ca documentele care se refera la activitatile mele de afaceri sunt private si nu ar trebui sa ajunga in mainile unor personaje neplacute care pandesc la periferia ufologiei".
Pope a subliniat ca in legea libertatii de informare, care este in vigoare in Marea Britanie, se specifica un mare numar de motive care scutesc statul de obligatia de a face publice anumite documente solicitate.
Alte documente OZN desecretizate in Marea Britanie (Autor: ... Nick Pope, care a condus anterior proiectul OZN al Ministerului Apararii, a afirmat ca Marea Britanie nu are nicio dovada a vietii extraterestre, dar a adaugat:
Cum s-a impotmolit Marea Schisma (Autor: ... Parea ca se apropie incet marea schisma, dar totul s-a impotmolit in buna traditie romaneasca: ... Or, ruperea parlamentarilor PDL era programata pentru miercuri, 22 mai, iar marea lansare a noului Partid Popular rebrenduit peste cateva zile, pe 25 mai.
Permisele de munca stabilite pentru romanii si bulgarii necalificati ce vor veni in Marea Britanie in 2007 se vor reduce de la 20.000 la 10.000.
Marea Britanie doreste sa ajute Romania in plan economic. ... Referitor la misiunile economice din Marea Britanie care au vizitat Romania, ambasadorul britanic a amintit un grup de potentiali investitori din Irlanda de Nord, iar grupul britanic Provident Financial tocmai a deschis la Ploiesti o sucursala.
"In 2018 sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, dar n-am facut marea integrare a regiunilor" In ultima saptamana am vazut impreuna cum, la noi, soselele de mare viteza ajung sa coste enorm si cum, de cele mai multe ori, se poticnesc la jumatatea drumului.
google-analytics.com